We willen wel even helder maken wat precies de bedoeling van deze website is. Hier vind je een aantal statements over ons standpunt wat betreft het gebruik van een VPN verbinding.
Mocht je naar aanleiding van onze positie wat betreft VPN gebruik, kijk dan ook even bij Veelgestelde Vragen of neem contact op via het contactformulier.

VPN verbinding

Wij moedigen het gebruik van een VPN verbinding aan als het gaat om privacy. Of om het afschermen van informatie die je privé wilt houden. Waar wij niet achter staan is het gebruik van een VPN verbinding voor criminele doeleinden. Denk hierbij aan fraude, illegale vormen van porno, hacken, etc. Wij zijn van mening dat ieder persoon die van het internet gebruik maakt het recht heeft op privacy. Hiernaast wordt de data die verzonden wordt goed afgeschermd. Wat dus niet de bedoeling van deze site is; deze privacy gebruiken voor zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

VPN verbinding en Open Netwerken

Nog een reden om een VPN verbinding te gebruiken is om dit via open netwerken te doen. Door bijvoorbeeld bij een dampende bak koffie in een café even te surfen. Dit kan door je apparaten goed in te richten en automatisch een VPN te gebruiken zodra je van een open netwerk gebruik maakt. Zo kun je toch je verbinding goed afschermen ondanks dat je via een onbeveiligde omgeving het web op gaat. Altijd op een veilige manier surfen dus. Waar je ook bent.

Informatie op deze website

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de foto’s, informatie en teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat De VPN Vergelijker zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en het onderhouden van deze website, kan De VPN Vergelijker niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op deze website. De VPN Vergelijker aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie op deze website. In het bijzonder zijn de prijzen en tarieven die vermeld staan op de website onder voorbehoud van typefouten. Ten aanzien van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Adverteerders op deze website

Een aantal van de vergeleken VPN aanbieders op deze website geven geld voor het aanleveren van abonnees. In het geval jij dus gebruik gaat maken van de service via deze website die de VPN aanbieder levert. Dan krijgen wij hier ook wat geld voor. Hopelijk waardeer jij onze inzet zodat wij er ook iets voor terug krijgen. Gebruik van een gratis VPN service is natuurlijk ook voor ons niet een bron van inkomsten, maar hebben we voor de volledigheid ook aan deze website toegevoegd.

Geen criminaliteit via een VPN verbinding! - De VPN Vergelijker